www.koirankakkapussit.fi rekisteriseloste

Yleistä

Laadittu henkilötietolain (523/99) 10 §:n pohjalta.
Laatimispäivämäärä: 1.06.2014

Rekisterinpitäjä

Econsept Oy
Y-tunnus 2657953-2
Teknobulevardi 3-5
01530 VANTAA

TIETOSUOJAPERIAATTEET

Econsept Oy:n tietosuojaperiaatteet

Päivitetty viimeksi 01.06.2018

Johdanto

Econsept Oy suhtautuu yksityisyyteesi erittäin vakavasti. Nämä tietosuojaperiaatteet on laadittu EU:n Yleisen tietosuoja-asetuksen (englanniksi: EU’s General Data Protection Regulation, GDPR) mukaisesti. Kyseinen asetus edistää kaikkien kannalta oikeudenmukaisuutta ja läpinäkyvyyttä liittyen henkilötietoihin. Näitä tietosuojaperiaatteita sovelletaan kaikkiin käsittelemiimme tietoihin, ja käyttämällä Econsept Oy:n -sivustoa hyväksyt sen, että keräämme ja käytämme tällaista tietoa. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää liittyen näihin tietosuojaperiaatteisiin tai henkilötietoihisi, niin ota meihin yhteyttä sivustomme yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen info@econsept.fi

Sisällys

  1.      Keräämämme tiedot
  2.      Mitä henkilötietoja jaamme kolmansille osapuolille, ja keitä he ovat?
  3.      Miksi jaamme tietoja EU/EEA-alueiden ulkopuolelle?
  4.      Miten pidämme henkilötietosi turvassa?
  5.      Muutokset tietosuojaperiaatteisiimme ja valvonta
  6.      Sinun oikeutesi
  7.      Meistä

1. Keräämämme tiedot

Tietojen kontrollerina keräämme erilaisia tietoja palvelujamme varten. Aina kun keräämme sinulta henkilötietojasi, niin kerromme siitä sinulle, ja sinulla on pääsy seuraaviin täsmällisiin tietoihin:

– Tiedot, jotka olemme keränneet sinulta;

– perustelut, miksi olemme tallentaneet kyseiset tiedot (esim. siksi, että olet antanut meille suostumuksesi tietojen keräämiseen),

– mitä me teemme kyseisillä tiedoilla,

– miten kauan säilytämme tietoja,

– mihin tiedot on tallennettu,

– kenelle niitä voidaan jakaa,

– tietoihin liittyvät oikeutesi ja

– tietoja siitä, miten pääset kyseisiin tietoihin, ja miten voit hallita niitä.

Seuraavassa kerromme yksityiskohtaisemmin tietyntyyppisistä keräämistämme tiedoista ja syistä, miksi keräämme niitä.

1.1. Millaisia tietoja pyydämme sinulta ja miksi?

Riippuen siitä, mitä palvelua käytät, esim. verkkosivulla olevaa yhteydenottolomaketta, pyydämme sinulta henkilötietoja, kuten esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteitasi ja/tai kännykkä-/puhelinnumerosi. Tarvitsemme nämä tiedot sinulta, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, toimittaa sinulle palvelumme tai tuotteemme ja/tai suorittaaksemme minkä tahansa välillämme sovitun liiketoimen, johon olet antanut suostumuksesi antaessasi meille henkilötietosi.

Voimme kerätä lisätietoa sinulta tai sinusta, kun olet yhteydessä meihin, asiakastukeemme tai kun vastaan kyselyymme.

Voimme myös kerätä lisätietoa sinulta, kuten esimerkiksi Econsept Oy:n ylläpitämien nettikauppojen ostohistoriasi, tuotteiden käyttö, ostokuitit jne.

Voimme käyttää näitä tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä liittyen seuraaviin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi:

  • Markkinointi: Voimme lähettää sinulle markkinointimateriaalia hakumenettelyyn, tapahtumiin, sivustoihin, palveluihin, tuotteisiin ja kolmannen osapuolen, jota pidämme kumppaninamme tai palveluihin erilaisten viestintäkanavien kautta.
  • Tietoja tai muita viestejä: Lähetämme sinulle viestejä, jotka vaaditaan, tai jotka tulee lähettää palvelujemme käyttäjille; ilmoituksia, jotka sisältävät tärkeää informaatiota, ja muita viestejä, joita sinä pyydät meiltä. Voit kieltäytyä vastaanottamasta näitä viestejä pyytämällä, että henkilötietosi poistetaan tiedostoistamme.

1.2. Mitä tietoja keräämme, kun vierailet sivustollamme, ja miksi?

Keräämme evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedonpalasia, joita sivustot lähettävät käyttäjän tietokoneelle, ja jotka säilytetään käyttäjän nettiselaimessa. Ne on suunniteltu siten, että verkkosivusto pystyy muistamaan tietoja, kuten esimerkiksi, mitä käyttäjä on laittanut ostoskoriinsa.

Työskentelemme yhdessä kumppaniemme ja palveluja tarjoavien, kolmansien osapuolten kanssa ja tarjoamme mainontaa käyttämällä mainoksiin liittyviä evästeitä ja jäljitteitä. Voit kieltäytyä kolmannen osapuolen mainoksiin liittyvistä evästeistä ja jäljitteistä, jolloin mainontaamme ei kohdisteta sinulle. Näet edelleen mainoksemme kolmannen osapuolen sivustoilla, jotka eivät ole hallinnassamme, ja joilla mainontaa ei myöskään erityisesti kohdisteta sinulle.

2. Mitä henkilötietoja jaamme kolmansille osapuolille, ja keitä he ovat?

Jaamme henkilötietoja seuraaville kolmansille osapuolille voidaksemme täyttää velvoitteemme sinua kohtaan. Emme myy henkilötietojasi kyseisille osapuolille tai millekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Amazon AWS – tietoja ei siirretä Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Salesforce CRM, Microsoft, Visma, Facebook, Google Analytics, Google Adwords – tietoja siirretään Euroopan talousalueelta Yhdysvaltoihin Euroopan ja Yhdysvaltojen välisen EU/US Privacy Shield -järjestelyn suojassa.

Emoyhtiö ja tytäryhtiöt Euroopan talousalueella (ETA) – Tietoja ei siirretä Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietyissä tilanteissa voimme antaa pääsyn henkilötietoihisi ilman nimenomaista suostumustasi; esimerkiksi, jos laki sitä vaatii, suojellaksemme yksilön elämää tai noudattaaksemme voimassa olevaa oikeusprosessia, viranomaisen pyyntöä, sääntöä tai määräystä.

3. Miksi jaamme tietoja EU:n tai ETA: ulkopuolelle?

Voimme siirtää henkilötietoja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuoliseen maahana, esimerkiksi jos kolmannella osapuolella, jonka kanssa jaamme tietoja, on palvelimia ETA:n ulkopuolella. Varmistamme, että siirto on laillinen, ja että tietosi ovat turvassa, noudattamalla EU:n ohjeita.

Edellä on esitetty, minne lähetämme tietoja ETA:n ulkopuolelle, ja millä perusteella niin teemme.

4. Miten suojaamme henkilötietosi?

Suojaamme henkilötietosi seuraavasti:

– noudattamalla parhaita sisäisiä käytäntöjä ja kouluttamalla henkilökuntaa,

– salaamalla henkilötiedot,

– käyttämällä Secure Socket Layer, SSL-tietoturvatekniikkaa, kun tietoa lähetetään meille online.

Siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että tapahtuu tietoturvamurto, ilmoitamme siitä asianomaiselle sääntelyelimelle 72 tunnin kuluessa, ja jos murto kohdistui henkilötietoihisi, niin ilmoitamme siitä myös sinulle.

5. Muutokset tietoturvaperiaatteisiimme ja valvonta

Voimme tehdä muutoksia näihin tietoturvaperiaatteisiin aika ajoin. Kun teemme muutoksia, kerromme niistä sinulle ilmoittamalla asiakkaille aina kun se on mahdollista, lisäämällä ilmoituksia verkkosivustollemme tai mobiilisovellukseen. Jatkamalla palveluihimme pääsyä tai niiden käyttöä sen jälkeen, kun kyseiset muutokset tulevat voimaan, hyväksyt noudattavasi päivitettyjä tietosuojaperiaatteita.

6. Oikeutesi

– Oikeus saada tietää henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä,

– oikeus päästä henkilötietoihisi ja kaikkiin lisätietoihin.

– oikeus siihen, että kaikki henkilötiedoissasi olevat virheet korjataan;

– oikeus poistattaa kaikki henkilötietosi,

– oikeus estää tai pysäyttää henkilötietojesi käsittely,

– oikeus siirtää tai kopioida henkilötietosi toisesta tietojärjestelmäympäristöstä toiseen,

– oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa ja

– oikeudet liittyen automaattiseen päätöksentekoon (esim. tilanteessa, jossa ihmiset eivät ole päätöksiä tekemässä) ja profilointiin (esim. tilanteessa, jossa tiettyjä henkilötietoja käsitellään arvioitaessa yksilöä).

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden hallita tietojasi:

– puhelimitse tai

– kirjoittamalla meille.

Vaikka emme säilytä henkilötietojasi yhtään pidempään kuin on tarpeen, niin säilytysaikaan vaikuttaa se, mikä on suhteesi meihin.

7. Meistä

Olemme Econsept Oy, osoitteemme on Teknobulevardi 3-5, 01530 VANTAA . Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info@econsept.com tai verkkosivustomme yhteydenottolomakkeella.

Rekisterin ylläpitäjänä toimii verkkosivuston haltija.