BACK

BioBag 10L biopussit 100kpl

€14.98

BioBag-Biopussit ovat kompostoituvia ja biologisesti hajoavia tuotteita, joiden avulla ympäristöystävällisyyttä on helppo toteuttaa keittiössä. Päivittäin poisheitettävän muovin määrä on kasvava, maailmanlaajuinen ongelma. Jokainen voi antaa oman panoksensa muovimäärän minimoimiseksi käyttämällä kompostoituvia kotitaloustuotteita. Elintarvikejätteiden lajittelu ja kompostointi biopusseissa tarjoavat monta ympäristöetua ja vähentävät poisheitettävän muovin määrää.

BioBag-Biopussit on täydellinen ratkaisu elintarvikejätteen ja muun orgaanisen jätteen lajitteluun. BioBagin 10 litraset biopussit ovat täysin kompostoituvia ja hajoavat muun orgaanisen jätteen mukana. BioBagin kompostoituvia roskapusseja eli biopusseja voidaan käyttää sekä kotikeittiöissä että laitoksissa, ruokaloissa ja ravintoloissa. Biopussit hengittävät, minkä ansiosta elintarvikejäte kuivuu nopeammin, ja näin säästytään hajuilta ja homehtumiselta.

Sertifioitu eurooppalaisen standardin EN-13432 mukaan.

Pakkauksessa 4 x 25 kpl

tuotetunnus (SKU) 187020.

Kuvaus
Arviot (0)
  • Biopussit on täydellinen ratkaisu elintarvikejätteen ja muun orgaanisen jätteen lajitteluun. BioBagin kompostoituvia roskapusseja eli biopusseja voidaan käyttää sekä kotikeittiöissä että laitoksissa, ruokaloissa ja ravintoloissa. Biopussit hengittävät, minkä ansiosta elintarvikejäte kuivuu nopeammin, ja näin säästytään hajuilta ja homehtumiselta.